Een nieuwe start

20160314 blog Harold
Harold poster 2019.jpg
Door Harold Hofstra op 7 januari 2019 om 10:08

Een nieuwe start

2019; we staan weer op de drempel van een nieuw jaar. Een heel nieuw jaar dat voor ons ligt, misschien ook wel een jaar waarin u het allemaal anders gaat doen. En nieuw jaar heeft toch altijd iets bijzonders want alle feestelijkheden en vrij dagen liggen achter ons en voor sommige zijn dat ook juist weer de dagen van bezinning geweest.

Zelf geniet ik van de dagen rond kerst maar zie ik ook altijd wel weer uit naar het nieuwe jaar. We staan aan het begin van een belangrijk jaar, politiek gezien. Drukke tijden komen eraan richting de verkiezingen op 20 maart 2019. Voorbereidingen zijn getroffen, een verkiezingsprogramma en een prachtige kandidatenlijst zijn vast gesteld. Met een groep enthousiaste en bevlogen kandidaten en betrokken ChristenUnie vrienden zetten we er de komende maanden de schouders weer onder.

Dat is natuurlijk goed maar juist met het feest van de geboorte van Jezus vers in het geheugen en Zijn boodschap maakt dat we 2019 ook in vertrouwen en afhankelijkheid mogen ingaan. Wat 2019 ons ook zal brengen, we mogen weten dat wij onze gevouwen handen in de Zijne mogen leggen en zijn Zegen over het nieuwe jaar mogen vragen.

Dat geeft rust, ook in drukke en spannende tijden. 
Ik wens u de beste wensen voor 2019 maar vooral het vertrouwen en de rust die Hij geeft.

De fractieleden van de ChristenUnie schrijven bij toerbeurt een persoonlijke blog. Hierin komen onderwerpen aan de orde die hen bezig houden en die zij belangrijk vinden. Wilt u reageren, stuur dan uw bericht aan ons fractiebureau.

Deel dit bericht