Vakantie

Louwe Noorwegen1maandag 29 juni 2015 10:23

Voor velen betekent de vakantieperiode even een tijd van rust, maar in de aanloop er naartoe lijkt het alsof iedereen nog gejaagder wordt. Ik merk ook aan mezelf dat we ons makkelijk mee laten voeren in deze hectiek.

Voor velen is een spannende periode afgesloten; voor de examenkandidaten een ja of nee waar de keuze van hun toekomst op vastzit. In de provinciale politiek is er inmiddels een nieuw college gevormd en in uw dagelijkse werkzaamheden kan het ook zomaar zijn dat u een spannende periode afsluit. 
Ook als u nog niet aan vakantie toe bent is het toch goed om momenten van rust te nemen waarin u uzelf een spiegel voorhoudt waar u nu eigenlijk mee bezig bent. Vragen kunnen dan zomaar bovendrijven zoals: Zit ik op de juiste plek? Heb ik plezier in mijn dagelijks leven? Hoe zie ik de toekomst? Waar word ik gelukkig van? Enzovoort...

Zelf ben ik afgelopen mei een aantal dagen in Noorwegen in geweest met twee van mijn zoons. Te kort, dat zeker, maar kwalitatief bijna niet te overtreffen.
Wij willen u graag als fractie van de ChristenUnie een fijne periode van rust toewensen waarbij we ons vizier weer op scherp mogen zetten.

Bovenal Gods Zegen gewenst.
Louwe Post

 

Labels
Weblog

« Terug

Archief > 2015 > juni

Geen berichten gevonden