RUST

Louwe Postwoensdag 17 december 2014 21:52

Op het moment dat ik dit blog schrijf kan ik thuis de Statenvergadering van 17 december meekijken. Er staan belangrijke onderwerpen op de agenda waaronder "Nieuwe Natuur" en " Flevokust" . Beide omvangrijke onderwerpen die hopelijk zijn beslag krijgen in de nieuwe periode.

Intussen ben ik al aardig bijgepraat en heb een goed beeld kunnen krijgen van het werk in de Staten. Zo hebben we een mediatraining gevolgd en zijn we als nieuwe leden "bijgeschoold" over de processen binnen de Staten maar ook de grondbeginselen van de ChristenUnie.

Al met al een drukke periode voor mij omdat de opstart van mijn nieuwe bedrijf ook zijn beslag heeft gekregen. Voor de geïnteresseerden kunt u een kijkje nemen op de website www.weforsea.nl.

Op dit moment staan de feestdagen voor de deur en mogen wij hopelijk uitzien naar een periode van rust, al besef ik meteen dat ik in gedachten al lijstjes opsom wat eigenlijk nog gebeuren moet. Als ik voor mijzelf spreek, denk ik eigenlijk dat we onszelf ook een periode van rust verplicht moeten opleggen.

Graag wil ik u vanaf deze kant gezegende dagen toewensen; dat we ons gedragen mogen weten in de Ware Rust voor nu en in de toekomst!

Hartelijke groet,
Louwe Post
@louwep

Labels
Weblog

« Terug

Archief > 2014 > december

Geen berichten gevonden