Even voorstellen

Louwewoensdag 01 oktober 2014 10:52

Aan mij viel deze keer de beurt om een blog te schrijven. Het zal mijn eerste blog zijn voor de ChristenUnie Flevoland. Ik zal me daarom eerst voorstellen: Ik ben Louwe Post, 42 jaar, woonachtig op Urk, gelukkig getrouwd en gezegend met 3 jongens. Mijn betrokkenheid bij de ChristenUnie was veelal plaatselijk en heb in de laatste periode gediend als wethouder in de Gemeente Urk en dan zorgzaam voor de portefeuilles Economie en Visserij, Toerisme en Cultuur.

In het dagelijks leven leidt ik het administratiekantoor Post Consultancy en voer een aantal management taken uit. Verder ben ik een nieuw bedrijf gestart waar u wellicht in de toekomst meer van hoort. Als hobby’s sleutel ik graag aan oldtimers, speel graag keyboard en vertoef graag in de natuur.

Toch blijft de politiek trekken en dan met name de wijze dat je op een dienende manier bezig mag zijn op de plek waar je gesteld bent. De laatste maanden heb ik mee mogen draaien met de fractievergaderingen van de Christenunie Flevoland. Hier heb ik mogen ervaren dat er op een constructieve en motiverende wijze met elkaar omgegaan wordt en ook op deze wijze een bijdrage levert aan de Staten.

Deze maanden zijn dan ook gebruikt om een goed beeld van het werk in de Staten maar ook van elkaar te krijgen. Ook zal ik de komende maanden meedraaien met de fractie (en hopelijk warmdraaien) waarbij er natuurlijk een drukke tijd aanbreekt in de opmars van de verkiezingen volgend jaar.  Verder wens ik u allen Gods Wijsheid en nabijheid toe op de plek waar u gesteld bent.

Hartelijke groet,
Louwe Post
@louwep

Labels
Weblog

« Terug

Archief > 2014 > oktober

Geen berichten gevonden