Berichten geschreven door Bryant Heng

 1. vlag rood wit blauw.jpg
  CU Flevoland PS en WS 2019-61web.jpg
  Door Bryant Heng op 5 mei 2020

  Vrijheid koesteren en in Zijn vrijheid mogen leven

  Dit jaar 2020 is een jubileumjaar waarin 75 jaar bevrijding op 4 en 5 mei uitgebreid herdacht en gevierd had moeten worden. In plaats daarvan zijn er veelal sobere en lege bijeenkomsten zonder publiek, alles netjes conform coronamaatregelen. In de stilte, en in een verstilde maatschappij herdenken we de offers die velen tijdens de oorlog, vaak met hun leven, hebben gebracht zodat wij nu in vrijheid mogen leven.

  Lees verder
 2. 200210 blog Bryant.jpg
  CU Flevoland PS en WS 2019-61web.jpg
  Door Bryant Heng op 10 februari 2020

  Vis

  Vis vormt voor mij een leidraad en speelt een belangrijke rol in mijn leven, zowel symbolisch als letterlijk. Ichtus is Grieks voor vis en het symbool voor het christelijke geloof. De eerste stappen in Almere en Flevoland waren voor mij begin jaren 90 in de Almeerse Waterwijk en toevalligerwijs bij de Ichthus school. Een basisschool waar naast de reguliere lessen ook ruimte is voor het delen van het christelijk geloof.

  Lees verder

  Labels: ,

 3. 20191125 blog Bryant.jpg
  CU Flevoland PS en WS 2019-61web.jpg
  Door Bryant Heng op 25 november 2019

  Verdiepen in de provincie

  De provincie is voor velen vaak een abstracte laag van de overheid. Toch merk ik des te meer nu ik me als nieuw en relatief jong Statenlid erin verdiep dat er toch veel mooie en interessante dossiers besproken en besloten worden in de provincies.

  Lees verder

  Labels: ,

 4. Bryant Statenlid (2).jpg
  CU Flevoland PS en WS 2019-61web.jpg
  Door Bryant Heng op 12 juli 2019

  Warmlopen, inwerken en veel nieuwe informatie

  De afgelopen periode was de inwerkperiode voor nieuwe Staten- en burgerleden van de provincie Flevoland met veel activiteiten die werden georganiseerd door de provincie en de griffie. Zo waren er werkbezoeken bijvoorbeeld aan o.a. Lelystad Airport en het MITC - Mobiliteit en Infrastructuur Test Centrum - in Marknesse. 

  Lees verder

  Labels: ,

 5. 20190418 blog Bryant (2).jpg
  CU Flevoland PS en WS 2019-61web.jpg
  Door Bryant Heng op 18 april 2019

  Strijden voor wat kwetsbaar is

  Het zal u vast niet ontgaan zijn, afgelopen maand waren de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen. Voor mij een spannende maar ook een enerverende periode als 4e kandidaat op de provinciale lijst van de ChristenUnie in Flevoland.

  Lees verder

  Labels: ,