Warmlopen, inwerken en veel nieuwe informatie

Bryant Statenlid (2).jpg
CU Flevoland PS en WS 2019-61web.jpg
Door Bryant Heng op 12 juli 2019 om 09:35

Warmlopen, inwerken en veel nieuwe informatie

De afgelopen periode was de inwerkperiode voor nieuwe Staten- en burgerleden van de provincie Flevoland met veel activiteiten die werden georganiseerd door de provincie en de griffie. Zo waren er werkbezoeken bijvoorbeeld aan o.a. Lelystad Airport en het MITC - Mobiliteit en Infrastructuur Test Centrum - in Marknesse. 

Ook waren er veel inhoudelijke sessies bijvoorbeeld over integriteit, het betrekken van verschillende groepen in de maatschappij ofwel het 'van buiten naar binnen' werken, het klimaatakkoord, en over de MRA - Metropool Regio Amsterdam - waar Almere en Lelystad onderdeel van zijn. Een periode dus met veel nieuwe informatie en inkijk in hoe mooi en gaaf Flevoland als jonge en snelgroeiende provincie is.

Ik ben dankbaar dat met de coalitiedeelname van de ChristenUnie en daarmee ook de benoeming van Harold Hofstra als gedeputeerde ik al vrij snel na mijn beëdiging als burgerlid mag doorschuiven als Statenlid. Ik wens Harold en Tamara veel succes in hun (nieuwe) rol als respectievelijk gedeputeerde en fractievoorzitter.

Doen wat je om handen hebt en op de plek waar je geplaatst bent. Nu is dat voor mij de provincie Flevoland. Ik zie er erg naar uit om hier samen met mijn collega's van de fractie en collega Statenleden van betekenis te zijn voor Flevoland.

De fractieleden van de ChristenUnie schrijven bij toerbeurt een persoonlijke blog. Hierin komen onderwerpen aan de orde die hen bezig houden en die zij belangrijk vinden. Wilt u reageren, stuur dan uw bericht aan ons fractiebureau.

Deel dit bericht