Een persoonlijk bericht van Bryant Heng

Bryant Heng.png17-05-2023 21:48

Afgelopen week kondigde Bryant middels onderstaand bericht aan dat hij, vanwege mooie ontwikkelingen in zijn leven, afscheid moet nemen van zijn werk in de fractie. Natuurlijk was dit voor ons geen verrassing aangezien Bryant na zijn studie in de VS al aangaf een relatie te hebben met Zipporah en met haar ook verder te willen in zijn leven. We zijn dan ook ontzettend blij voor hem dat hij met haar aan het eind van deze maand gaat trouwen in de VS. Als je dan ook nog een prachtige baan aangeboden krijgt per 1 juli zijn dat natuurlijk ontzettend belangrijke ontwikkelingen waar we met hem heel erg blij om zijn.

Ondanks dat we heel goed begrijpen dat hij deze stappen zet vinden we het ontzettend jammer dat dit betekent dat hij met zijn werk in de fractie moet stoppen. Bryant heeft de afgelopen vier jaar een zeer waardevolle betekenis gehad in de fractie, waar hij ook veel waardering voor heeft gekregen binnen en buiten de Staten.

Bryant is al een paar weken in de VS om allerlei zaken voor te bereiden maar hoopt volgende maand nog een paar weken in Nederland te zijn. Als fractie en bestuur hopen we dan ook op gepaste wijze afscheid van Bryant te kunnen nemen.

Wij wensen hem natuurljijk Gods Zegen toe in zijn huwelijk en bij zijn nieuwe baan in de VS.

Hieronder lezen jullie een persoonlijk bericht van Bryant zelf.

Geachte ChristenUnie Flevoland leden, Fractie en Bestuur,

Middels deze brief wil ik jullie persoonlijk informeren over een aantal mooie persoonlijke ontwikkelingen. Vorig jaar zomer heb ik de fractie tijdelijk verlaten om mijn Harvard Master in Public Administration (MPA) studie af te ronden in de Verenigde Staten. De studie is succesvol verlopen en eind deze maand mag ik mijn afstuderen vieren.

We hebben begin dit jaar voor de Provinciale Staten verkiezingen een mooie en positieve campagne gevoerd. Helaas hebben we als CU Flevoland een zetel verloren en werd ik niet opnieuw verkozen in de Staten.

Voor mij breekt er naast het afstuderen ook persoonlijk een nieuwe fase aan. Zoals staat in Prediker 3 “alles heeft zijn tijd”. Veranderingen in mijn persoonlijke omstandigheden hebben ertoe geleid dat ik ook nieuwe prioriteiten heb moeten stellen. Zo zal ik zeer spoedig trouwen met mijn verloofde Zipporah. Daarom maak ik bewust de keuze om na een aantal intensieve jaren gas terug te nemen. Dit zodat ik voldoende tijd heb om te werken aan mijn kersverse huwelijk met meer ruimte voor familie, vrienden en nieuwe uitdagingen.

Voor mij wijst mijn pad en deze nieuwe uitdaging zich in ieder geval richting de VS. Ik heb een aanbod gekregen om een tweejarig Harvard Fellowship te volgen. Dit aanbod heb ik geaccepteerd. Ik zal voor de stad Lancaster in Pennsylvania samen met het team van de burgemeester werken aan innovaties aangaande het openbaar vervoer. Het is tevens ook de regio in de VS waar de meeste vluchtelingen worden opgevangen en er proactief wordt gewerkt aan de integratie van nieuwkomers. Kortom, thema's en onderwerpen die mij na aan mijn hart liggen.

Het was voor mij een enorme eer om u als ChristenUnie Flevoland leden en alle Flevolanders de afgelopen jaren te mogen dienen. Dat heb ik elke dag weer met ziel en zaligheid gedaan. Maar nu is het toch tijd om afscheid te nemen.

In het bijzonder ben ik dankbaar voor een aantal mooie mensen met wie ik intensief heb mogen samenwerken in de fractie. In het specifiek noem ik hierbij Lubbert Schenk, Tamara Baas, Henriëtte van Keulen,  Klazien Jansen, Hildebrand Bijleveld, Jaap Oosterveld en Harold Hofstra. Dank voor de fijne en prettige samenwerking!

Ik wens de fractie en het bestuur veel wijsheid en zegen toe. Steun elkaar, en bid voor elkaar. En bovenal, wees en blijf in Christus met elkaar verbonden.

Hartelijke groet,

Bryant Heng

« Terug

Reacties op 'Een persoonlijk bericht van Bryant Heng'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.