Justin

  • Ik ben Justin den Harder, ik ben geboren in 2000 en al mijn hele leven woonachtig in Flevoland. Na eerst 16 jaar in Lelystad gewoond te hebben ben ik in 2016 verhuisd naar Biddinghuizen. In beide plaatsen voel ik me erg thuis. Dat geldt voor heel Flevoland. Als ik ver van huis ben geweest, voelt er niets prettiger dan Flevoland weer in te rijden.

    Het warme gevoel dat Flevoland mij geeft, voel ik ook bij de ChristenUnie. In 2018 werd ik heel welkom ontvangen door zowel de ChristenUnie Dronten als door PerspectieF, de jongerenorganisatie. De ChristenUnie wil, ook in Flevoland, politiek bedrijven met de Bijbel als uitgangspunt. Zo ziet de ChristenUnie elke burger als een geliefd schepsel van God. Omzien naar elkaar en naar de schepping zijn onderwerpen die steeds weer centraal staan. Ik wil me graag namens deze mooie partij inzetten voor onze provincie.

    Voor jongeren is het onder andere belangrijk dat er goede openbaar vervoersvoorzieningen zijn, dat de fietsroutes van en naar school veilig zijn en dat er leuke vrijetijdsvoorzieningen zijn. Daar werk ik in de Flevolandse politiek dan ook graag aan mee!

    TwitterFacebook