Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Nieuwsbrief december 2020

Beste meneer/mevrouw ##insertion## ##lastname##,

Voor u ligt de laatste nieuwsbrief ven het jaar 2020. Terwijl ik dit schrijf tikken de laatste uren van dit jaar weg. Een bewogen jaar mag ik wel zeggen. Corona heeft gezorgd voor veel leed: door ziekte en het overlijden van geliefden, maar ook doordat veel mensen hun werk zijn verloren. We staan bijna aan het begin van een nieuw jaar. Een jaar waarin een start wordt gemaakt met het vaccineren en daarmee kunnen we hopelijk ook weer terug naar het 'normaal' waar we allemaal naar verlangen. Het wordt een jaar met nieuwe mogelijkheden en kansen. God gaat met u mee waar u ook heen gaat.

Ik wens u een HOOPvol en gezegend 2021 toe

Een hartelijke groet,

Lubbert Schenk

Fractievoorzitter 

 

In deze nieuwsbrief

  • Concept verkiezingsprogramma
  • Nieuwjaarsgroet fractie
  • Blog Rob van Lummel: Eenzaamheid
  • Blog Lubbert Schenk: December 2020
  • Contactgegevens
  • Agenda

Concept verkiezingsprogramma

21 December heeft de landelijke ChristenUnie het concept verkiezingsprogramma voor de komende Tweede Kamer verkiezingen gepresenteerd. Een mooi programma met oog voor mens en samenleving waarin we de belangrijke kernwaarden van de ChristenUnie herkennen. Naast de vele goede punten zijn we teleurgesteld over het standpunt inzake de openstelling van Lelystad AirPort. Ondanks dat het concept programma spreekt over ruimhartige compensatie die tenminste dezelfde economische waarde en arbeidsmarkt potentieel vertegenwoordigd.

Lees verder

Nieuwjaarsgroet

start filmpje_7.1.2.jpg

Eenzaamheid

De laatste jaren houdt het thema eenzaamheid me regelmatig bezig. Zoveel mensen in onze samenleving ervaren eenzaamheid. Dan heb ik het niet alleen over alleenstaande ouderen maar ook over jongeren.

Lees verder

December 2020

Als ik dit schrijf, vaar ik met mijn zoon en schoonzoon op de Eems richting Duitsland. Ik ben een paar dagen mee op de Hadassa. Het schip is vernoemd naar mijn dochter Hamanda. Op een binnenvaartschip merk je weinig van een Lock down, eigenlijk zit je op een schip altijd vast want er is weinig bewegingsruimte. In ieder geval tijd genoeg om te lezen en een beetje om me  heen te kijken naar de mooie Friesche, Groningse en Duitse landschappen.

Lees verder

Contact

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u een vraag of informatie die voor ons van belang is, stuur ons een e-mail door op één van de foto's te klikken.

 Foto Henriette      Jaap.jpg

Harold Hofstra     Henriette van Keulen Lubbert Schenk    Bryant Heng       Jaap Oosterveld Gedeputeerde     Statenlid                  Statenlid              Statenlid             Burgerlid

Rob.jpg

Rob van Lummel

Fractie bureau


Volg ons op  en op  .
En natuurlijk houden we u op de hoogte via onze website.  
Voor algemene vragen mailt u ons fractiebureau.

Agenda

Vanwege corona zijn er op dit moment geen vergadering toegankelijk voor publiek. Wel zijn de vergaderingen van de provincie live te volgen via een stream.  Voor de provinciale agenda, klik hier.

 

 30 januari      Online verkiezingscongres       Lees verder

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts