Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Nieuwsbrief november 2020

Beste meneer/mevrouw ##insertion## ##lastname##,

Voor u ligt de nieuwsbrief van november. Deze maand heeft in het teken gestaan van de najaarsnota 2020. De najaarsnota is een belangrijk stuk voor de provincie, omdat hierin het beleid voor de komende periode wordt vast gesteld. In de Provinciale Staten vergadering van 11 november is deze najaarsnota behandeld. 

Verder is ons Statenlid Bryant Heng voorgedragen als AV lid van het IPO. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat dat betekent en wat het IPO is en doet.

Ik hoop dat we u via deze nieuwsbrief weer op de hoogte kunnen brengen van ons werk in de Provincie.

Een hartelijke groet,

Lubbert Schenk

Fractievoorzitter 

 

In deze nieuwsbrief

  • Het ongeluk van de praktisch opgeleiden
  • Najaarsnota 2020
  • de 200 woorden 
  • IPO 
  • Blog Harold Hofstra
  • Contactgegevens
  • Agenda

Het ongeluk van de theoretisch opgeleiden

Gemeenschappelijke vijand politiek Als communicatiewetenschapper heb ik het afgelopen jaar met stijgende verbazing het publieke debat gevolgd over achterstandsgroepen. Emancipatiebewegingen kiezen...
Lees verder

Najaarsnota 2020

11 november j.l. vond één van de belangrijkste vergaderingen van het provinciale politieke jaar plaats. Onze fractievoorzitter Lubbert Schenk sprak in deze vergadering de onderstaande rede uit.
Lees verder

De 200 woorden van de ChristenUnie Flevoland

De provincie heeft besloten om in november een informatie pagina in een aantal (huisaanhuis) kranten te plaatsen. Elke fractie is gevraagd een stuk van 200 woorden aan te leveren. Wij hebben in deze 200 woorden onze belangrijkste doelen geformuleerd waar we op dit moment mee aan het werk zijn in de provincie.

Lees verder

Statenlid Bryant Heng voorgedragen en benoemd tot AV-lid van het IPO

Met gepaste trots kunnen we melden dat tijdens de Statenvergadering op 11 november 2020 ons Statenlid Bryant Heng officieel is voorgedragen en benoemd tot lid van de Algemene Vergadering (AV) van het Interprovinciaal Overleg (IPO).
Lees verder

De lessen van Trump

Lees hier de laatste Blog van Harold Hofstra

De afgelopen weken werden gedomineerd door de spanning in de Amerikaanse verkiezingen. Wie zou er winnen? Was het Donald Trump of zijn uitdager Joe Biden? Donald Trump, die door een deel van Amerika op handen wordt gedragen of wordt verafschuwd en Biden die al meer dan 40 jaar actief is in de politiek.

Lees verder

Contact

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u een vraag of informatie die voor ons van belang is, stuur ons een e-mail door op één van de foto's te klikken.

 Foto Henriette      Jaap.jpg

Harold Hofstra     Henriette van Keulen Lubbert Schenk    Bryant Heng       Jaap Oosterveld Gedeputeerde     Statenlid                  Statenlid              Statenlid             Burgerlid

Rob.jpg

Rob van Lummel

Fractie bureau


Volg ons op  en op  .
En natuurlijk houden we u op de hoogte via onze website.  
Voor algemene vragen mailt u ons fractiebureau.

Agenda

Vanwege corona zijn er op dit moment geen vergadering toegankelijk voor publiek. Wel zijn de vergaderingen van de provincie live te volgen via een stream.  Voor de provinciale agenda, klik hier.

Landelijke ChristenUnie Dag  12 Dec       meer info

 

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts