Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Nieuwsbrief september 2020

Beste meneer/mevrouw ##insertion## ##lastname##,

Voor u ligt een nieuwe nieuwsbrief. In de afgelopen weken is de fractie versterkt met Jaap Oosterveld als burgerlid, verderop in deze nieuwsbrief vertelt hij wat meer over zichzelf.

Nieuw is dat vanaf deze nieuwsbrief het bestuur u elke maand zal bijpraten over partij ontwikkelingen en activiteiten.

Wij hopen op een mooie periode in de Provinciale Staten waarin wij ons werk mogen doen onder Gods zegen.

Een hartelijke groet,

Lubbert Schenk

Fractievoorzitter 

 

In deze nieuwsbrief

  • Vanuit het bestuur
  • Bryant Heng over rascisme
  • Corona in Flevoland
  • Even voorstellen: Jaap Oosterveld
  • Blogs Rob van Lummel en Lubbert Schenk
  • Contactgegevens
  • Agenda

Terugblik op het bestuurlijke jaar van de ChristenUnie Flevoland

Vanaf dit moment gaat het ChristenUnie-provinciebestuur u maandelijks bijpraten over partij ontwikkelingen en activiteiten. Het huidige bestuur bestaat uit een team van zeven leden, waaronder vier lokale bestuursvoorzitters en drie ‘dagelijkse’ bestuursleden (voorzitter, secretaris, penningmeester). Samen hebben ze een schat aan informatie over wat er in de provincie gebeurt. Ik heb de eer gekregen deze nieuwe rubriek in de nieuwsbrief af te trappen en dat wil ik doen met een korte terugblik op de afgelopen bestuursperiode.

Lees verder

Statenlid Bryant Heng in programma 'De Racismekaart'

In gesprek over racisme en discriminatie Deze zomer ben ik gevraagd om mee te doen aan het Omroep Flevoland programma ‘De Racismekaart’.
Samen met podiumkunstenaar Mo Hersi en actrice Tanja Jess mocht ik in gesprek gaan over ‘stille en verborgen’ vormen van racisme in Flevoland.

Lees verder

Corona in Flevoland

De coronacrisis is zeer ingrijpend en raakt iedereen. In Flevoland zijn, net als elders in Nederland en in de wereld, maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. ...
Lees verder

Even voorstellen: Jaap Oosterveld

Deze maand ben ik, Jaap Oosterveld, als burgerlid beëdigd in Provinciale Staten. Daarmee mag ik de provinciale fractie van de ChristenUnie komen versterken.

Ik ben 66 jaar, 44 jaar getrouwd met mijn lieve Betty, dankbare ouders van 3 zonen en grootouders van 2 fijne kleinkinderen. 

Lees verder

Genieten

De vakantie ligt al weer achter ons. Het warme weer mogen we nog even van genieten. Inmiddels zijn we al weer een poosje terug van vakantie en weer vol goede moed aan het werk. Normaal gaan wij in de vakantie richting het zuiden van Frankrijk, maar dit jaar was alles anders, dus ook onze vakantie. Dit jaar zijn we dicht bij huis gebleven en hebben we genoten van ons mooie Nederland. Daar is nog genoeg moois te ontdekken!

 

Lees verder

Downs en Ups

De afgelopen zomer is voor mij een bijzondere zomer geworden.

Het politieke seizoen wilden we afsluiten met een welzijnsgesprek met het bestuur. De voorzitter Hildebrand kwam hiervoor speciaal op zijn ligfiets naar Urk. Natuurlijk wilde ik dit ook even proberen, dit liep echter anders af dan gepland en i.p.v. een welzijnsgesprek met het bestuur lag ik in een ambulance richting ziekenhuis met een complexe enkelbreuk. Na een weekend in het ziekenhuis te hebben gelogeerd mocht ik maandag weer naar huis in afwachting van een operatie.  

Lees verder

Contact

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u een vraag of informatie die voor ons van belang is, stuur ons een e-mail door op één van de foto's te klikken.

    Foto Henriette      Jaap.jpg

Harold Hofstra      Henriette van Keulen  Lubbert Schenk      Bryant Heng        Jaap Oosterveld Gedeputeerde      Statenlid                   Statenlid                Statenlid             Burgerlid

Rob.jpg

Rob van Lummel

Fractie bureau


Volg ons op  en op  .
En natuurlijk houden we u op de hoogte via onze website.  
Voor algemene vragen mailt u ons fractiebureau.

Agenda

Vanwege corona zijn er op dit moment geen vergadering toegankelijk voor publiek. Wel zijn de vergaderingen van de provincie live te volgen via een stream.  Voor de provinciale agenda, klik hier.

 
Voor meer informatie over onze activiteiten, klik hier.

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts