Even voorstellen: Willemijn de Boer

Willemijndonderdag 14 juli 2022 13:28

Mijn naam is Willemijn de Boer en sinds 13 juni ben ik fractiemedewerker bij ChristenUnie Flevoland. Hier ben ik terecht gekomen nadat ik een petitie voor buslijn 149 was gestart. Ik heb toen heel fijn contact gehad met Bryant Heng, die Statenlid was binnen de fractie. Nu mag ik de fractie gaan ondersteunen op allerlei manieren, iets waar ik veel zin in heb! 

Ik wil me graag even voorstellen. In het dagelijks leven houd ik me vooral bezig met studeren. Ik studeer Criminologie en Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam en heb -dat spreekt misschien voor zich- passie voor recht en onrecht. Ik woon bij mijn ouders op Urk. In mijn vrije tijd lees ik graag, spreek ik vaak af met vrienden en ben ik geregeld te vinden in de kerk. Zo vind ik het bijvoorbeeld belangrijk om samen met mijn medechristenen te bidden. Ook ben ik vaak te vinden bij CrossFit Urk. CrossFit is een intensieve sport die gewichtheffen, gymnastiek en atletiek combineert. Heerlijk om na een dag studeren even nergens aan te denken en fysiek alles te geven. 

Jezus staat centraal in mijn leven en ik vind het dan ook mooi om samen te werken met andere betrokken christenen, samen vormen we een eenheid! Alles wat we doen mogen we tot eer van Hem doen: ‘U bent mijn rots, mijn vesting, U zult mijn gids zijn, mij leiden, tot eer van Uw naam’ (Psalm 31:4).  

« Terug

Reacties op 'Even voorstellen: Willemijn de Boer'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.