Corona in Flevoland

Harold CU Flevoland PS en WS 2019-107 portret.jpgmaandag 28 september 2020

De coronacrisis is zeer ingrijpend en raakt iedereen. In Flevoland zijn, net als elders in Nederland en in de wereld, maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.
Die maatregelen raken Flevolandse inwoners, bedrijven en instellingen diep en hebben grote invloed op veel sectoren waar de provincie (mede) een verantwoordelijkheid voor heeft.
Daarom houdt de Provincie Flevoland zicht op die sectoren, op onze samenleving en op de mensen die in Flevoland wonen en werken.
Op die manier probeert Flevoland, samen met partners, hulp en ondersteuning te bieden aan mensen, instellingen en bedrijven die dat nodig hebben. Het zijn inspanningen die ongetwijfeld een lange adem vragen, omdat de effecten van deze crisis nog lang voelbaar en zichtbaar zullen zijn en omdat de aard van de maatregelen ook het effect zijn van landelijke ontwikkelingen.

Om een goed beeld te houden heeft de provincie een website, waar de meest actuele informatie over de ontwikkelingen rond het COVID-19 virus zijn te vinden. klik hier

Met vriendelijke groet,

H.J. (Harold) Hofstra

Gedeputeerde

Financiën, natuur, water, vitaal platteland & sport.

« Terug

Reacties op 'Corona in Flevoland'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2020 > september

Geen berichten gevonden